cursuri-linux.ro

Politica de confidențialitate

WINSYS COMPUTERS SRL recunoaște importanța datelor cu caracter personal pe care ni le-ai încredințat. Una dintre responsabilitățile fundamentale pe care ni le asumăm ca organizație este să ne asigurăm că procesăm într-o manieră sigură toate datele puse la dispoziție prin intermediul acestei platforme sau în alt mod.

De ce procesăm datele tale cu caracter personal?

Colectăm, procesăm și utilizăm datele tale cu caracter personal pentru a-ți putea oferi o oportunitate de înscriere la cursurile Linux. Colectarea datelor tale are următoarele obiective:
– selectarea persoanelor care participă la curs;
– contactarea persoanelor înscrise pentru informarea corespunzătoare cu privire la locul și data cursului;
– transmiterea de informații referitoare la program cursanților.

Ce date colectăm și procesăm?

Prin intermediul acestui site, colectăm următoarele: date de identificare (nume, prenume), date de contact (adresa de email, număr de telefon), curs.
Aceste categorii de date reprezintă minimul necesar de date pentru atingerea obiectivelor descrise mai sus. Orice alte date oferite din proprie inițiativă, suplimentar de acestea, nu vor fi stocate, procesate sau utilizate în niciun fel de către WINSYS COMPUTERS SRL (cursuri-linux.ro).

Cum procesăm datele tale? Cum sunt stocate și protejate?

Datele cu caracter personal colectate în mod direct prin intermediul acestui site vor fi puse la dispoziția departamentului de secretariat din cadrul cursuri-linux.ro (WINSYS COMPUTERS SRL). Pe tot parcursul procesării datelor vor fi menținute măsurile privind confidențialitatea acestora.

Datele tale nu vor fi transferate sau dezvăluite către alți terți, cu excepția cazurilor în care este necesară îndeplinirea unor obligații legale sau la cererea expresă din partea ta. Datele vor fi utilizate exclusiv în scopul pentru care ni le-ai pus la dispoziție.
Datele tale vor rămâne în posesia cursuri-linux.ro (WINSYS COMPUTERS SRL) până în ziua participării la curs, după care vor fi șterse.

Dacă dorești, poți să accesezi datele tale cu caracter personal pe care noi le deținem, să le ștergi sau să le modifici, în limitele legale și în baza unui interes legitim. Toate acestea vor fi îndeplinite fără costuri din partea ta.

Site-ul nostru utilizează modulul de criptare al browser-ului tău pentru codarea si transferul datelor.

Dacă apreciezi că informațiile de mai sus nu sunt suficiente sau dacă ai orice altă cerere legată de colectarea, procesarea sau utilizarea datelor tale cu caracter personal, iți stăm la dispoziție. Vom depune toate eforturile pentru a-ți răspunde rapid și/sau pentru a-ți lua în considerare orice sugestie ai avea.
Pentru aceasta, te rugăm să ne contactezi la office@winsys.ro sau telefonic la numărul 0757372500.

Cursul de Linux oferit este ideal pentru administratorii de rețea, operatorii de date în Cloud sau inginerii DevOps!

cursuri-linux.ro