Contact

Ședințele de Linux Essentials și Advanced se desfășoară de două ori pe săptămână în aceleași zile și la aceeași oră. În cele 4 ore pe săptămână are loc explicarea teoretică a noțiunilor prezente în materialul online și aplicarea practică în cadrul laboratoarelor.

Laboratoarele constau în aplicarea practică a noțiunilor teoretice. Astfel, cursanții vor avea de îndeplinit sarcini, li se va explica cum le vor putea îndeplini, apoi instructorul se va asigura că fiecare a înțeles noțiunile care se doresc a fi fixate prin efectuarea laboratorului. Se pune accent pe laborator, având în vedere că de cele mai multe ori experiența practică este cea mai relevantă.

Pentru o ofertă personalizată mă puteți contacta la numărul de mobil 0728906946 sau pe mail (office @ winsys . ro)

Alege să fii profesionist !

Alege să fii profesionist
ACUM

Te ajutăm să faci primi pași în Linux. Academia.h2d.ro îți pune la dispoziție acest curs, având ca trainer formator pe Daniel Cătălin Cristea, inginer IT cu peste 20 de ani de experiență în domeniu.

Despre cursul de
de Linux

Vei învăța elementele fundamentale de utilizare și administrare a sistemului de operare Linux. Vei putea experimenta lucrul din linia de comandă (bash shell), sistemul de fișiere Linux, cum să instalezi diferite componente, etc.

Cursul de Linux oferit este ideal pentru administratorii de rețea, operatorii de date în Cloud sau inginerii DevOps!

cursuri-linux.ro